Objem: 750 ml
Alkohol: 10,0 %
Zbytkový cukr: 30,8 g/l
Kyseliny: 7,2 g/l
číslo šarže: 17/24
Výživové údaje na 100 ml a seznam složek:
Energetická hodnota: 299 kJ/71 kcal
Sacharidy 3,88 g z toho cukry: 3,08 g
Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Kyseliny 0,72 g
Glycerol 0,8 g
Složení: hrozny révy vinné, antioxidanty(oxid siřičitý)
Osvěžující a pestrý. Hibernal vyniká vůní i chutí černého bezu a tropického ovoce. Dokonale ladí se studenou kuchyní, rybami či mořskými plody.
Barva vína je zlatavě zelenkavá.
Má bohatou vůni černého bezu s tóny tropického ovoce.
Chuť vína je plná a svěží s tóny přezrálého ovoce.
Hibernal doporučujeme k pokrmům s drůbežím masem, mořským plodům nebo rybám.
Výroba
Hrozny a sběr
Výběr a sběr hroznů je alfou a omegou. Proto postupujeme s maximální péčí a důsledností, bez čehož by to nešlo.
Vyrážíme do vinohradů brzy ráno, a co nejrychleji hrozny snášíme do sklepa, aby byla teplota hroznů co nejnižší.
Zpracování hroznů
Naše hrozny pomeleme pomocí mlýnkoodstopkovače. Zbavíme je třapin a následný rmut necháme macerovat,což je proces,
při kterém se uvolňují látky ve slupkách bobulí do moštu. Poté rmut vylisujeme a získáme mošt, který necháme odkalit.
Kvašení moštu
Odkalený mošt stočíme a přidáme kvasinky. Při výrobě regulujeme teplotu, aby kvašení probíhalo při teplotách 12 - 18 stupňů.
Poté víno školíme, což je hlavní gró každého vinaře, které si pečlivě střeží. Teprve potom necháváme víno zrát několik měsíců.
Lahvování vína
V březnu víno přefiltrujeme a plníme do lahví. Používáme šroubové uzávěry, které jsou pro naše vína ideální
a čím dál více oblíbené. Díky nim můžete víno i po otevření pohodlně zavřít.
Skladování vín
Lahve máme uskladněné v klimatizovaném skladu při konstantní teplotě. Pak zbývají jen nalepit etikety a dát víno do krabic.
Naše víno potom jen čeká, až se dostane k vám domů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.